Confucius Institute

Danmarksturnéen kommer til Aalborg

27.10.2016 kl. 19.30 - 21.00

Danmarksturné med Chinese Music of Shanghai

Chinese Orchestra of Shanghai er en del af SMEG Performing Arts Group, og har turneret rundt med traditionelle kinesiske instrumenter i Europa og USA, og nu kommer de til Danmark!

Orkestret vil spille et repertoire af klassiske kinesiske melodier, der tager lytteren med på en magisk rejse, derhen hvor kirsebærtræerne springer ud, mens sneklædte bjergtoppe rejser sig i baggrunden, vand buser gennem floder, og bambus står meterhøjt. De kinesiske melodier er som smukke digte uden ord, der luller lytteren ind i en anderledes og spændende mange tusind år gammel kultur.

Orkestrets musikere er nogle af Kinas dygtigste mestre af de traditionelle kinesiske instrumenter under ledelse af den berømte dirigent Wang Yongji.

Price

Koncertsalen, Hasseris Gymnasium